0 pucukpaku ulam raja


Selasa, 16 September 2008

bila kaki berjalan........................







bila datangnya semangat raya....


nie antara gambar terbaru yang aku n kekawan kat sini. time nie kami kuar pi cari ideal untuk poster n card hari raya taun nie...letih sangat time tu kuar petang balik malam dengan pakaian baju melayunya. tapi memandangkan semangat hari raya yang kami ada nie,letih pun tak terasa. kalo ikotkan ada banyak lagi pic yang kami click,tok masa nie aku show yang ni dulu ek...nak tengok yang len,nantikan.....












my personal detail
+ mohdfendyabdullahsidiy
+ fendy
+ 24 ogos 1987
+ 21 YO!
+ taiping perak d.r
+ film and video student
+ akademi seni kebangsaan


taste pada...
!!!datuk siti
!!!yasmin ahmad
!!!kekawan
!!!david coke
!!!janiefer hudtson
!!!maria carey
!!!seoran budak aswara
!!!semua leeeee


Free chat widget @ ShoutMix

kata dari hati

...bila hati dah kata tidak...



Link Twink To
jatuhcenta
maegahmairamai
yasmin ahmad
hatta dolmat

click here!!
2008 Ogos 12 2008 Ogos 13 2008 Ogos 14 2008 Ogos 15 2008 Ogos 22 2008 Ogos 26 2008 Ogos 28 2008 Sep 3 2008 Sep 4 2008 Sep 5 2008 Sep 16 2008 Sep 24 2008 Okt 15 2008 Dis 30