0 pucukpaku ulam raja


Rabu, 3 September 2008

entah la!!!!



hampir dua bulan aku kat sini makin bosan aku dapat rasakan,entah la nape...study sini ok,aku suka tapi tak tahu apa yang tak kena dengan aku. apa yang aku lalui sejak akhir-akhir ni amat membosankan. tambah-tambah sekarang dakh masuk bulan ramadhan lagi-lagi la aku tak selesa sambut ramadhan kat hostel,aku rindukan rumah aku!!!! ada benar yang orang cakap aku nie kawan yang banyak sangat konterversi,tapi semua tu bukannya yang aku nak. aku pun tak tahu kenape benda tu boleh aku alami kat sini,aku tak marah langsung orang yang cakap aku ni banyak problem. munkin tu betoi tentang aku. kalo tak ada angin manakan pokok bergoyangkan...entah la,setiap orang ada hak nak cakap apa kat dunia ni,tapi kita kena terima dengan senang hati gak kalo ada orang yanhg kritik kita. aku rasa kekadang cam malas dah nak study kat sini coz banyak benda yang tak sepatutnya aku lalui disini aku terima bertubi-tubi,dari segi pembelajaran aku tak ada masalah aku suka berlajar kat sini.lain dari tempat pertama aku berlajar dulu,time study kat uniten dulu memang aku tention giler kat dia punya pembelajaran sebab tak kena dengan aku punya jiwa raga..... tapi kawan-kawan kat sana no.1,best,sempoi,tak jahat mulut,boleh di bawa berbincang,tak suka jaga tepi kain orang,senang berkaul,tak kisah kitra ni jenis apa pun dia orang tetap berkawan selagi kita mahu berkawan gan dia orang... tapi sekarang semuanya aku tak dapat lagi,aku teringkat kata kawan aku kat aswara ni benda yang baik hanya datang sekali dalam hidup kita ni so kita kena pandai la menggunakanya sebaik munkin sebab dia munkin tak akan datang lagi. mula-mula aku dengar dia kata camtu aku ketawakan dia,tapi bila kena atas batang hidung aku sendiri baru aku sedar apa yang dia katakan tu ada kebenarannya. member-member kat aswara ni bukan tak best,best dapat kenal gan dia orang dapat berkawan,bermesra tapi bukan semua yang aku nak gan dia orang aku dapat. entah la!!! munkin aku ni bukan lagi sebahagian dari koleksi kawan dia orang kot. setakat ni la!!!!!!! aku rasa kawan-kawan aku kat aswara ni cepat berubah-berubah tak statik cam aku harapkan. dia orang nie gak jenis yang cakap lepas-lepas je,bukan aku tak suka,aku suka kat orang yang berterus terang tapi kekadang aku terasa gak la... aku tak simpan dalam hati pun masuk telinga kanan kuar tinga kiri. udah!!!! aku takut tak boleh bertahan dengan semua nii,takut gagal dengan apa yang aku usahakan. takut aku dah putus harapan dan keluar dari aswara ni...aku harap sangat semua benda-benda tu di jauhkan dari aku...aku selalu ingatkan kg,kawan-kawan lama aku.. aku rindu sangat kat dia orang,aku rasa setakat ni dia orang la yang boleh memahami aku....aku harap satu saat nanti kat aswara ni aku dapat apa yang aku inginkan dan time tu aku mampu terseyum kepuasan........
my personal detail
+ mohdfendyabdullahsidiy
+ fendy
+ 24 ogos 1987
+ 21 YO!
+ taiping perak d.r
+ film and video student
+ akademi seni kebangsaan


taste pada...
!!!datuk siti
!!!yasmin ahmad
!!!kekawan
!!!david coke
!!!janiefer hudtson
!!!maria carey
!!!seoran budak aswara
!!!semua leeeee


Free chat widget @ ShoutMix

kata dari hati

...bila hati dah kata tidak...



Link Twink To
jatuhcenta
maegahmairamai
yasmin ahmad
hatta dolmat

click here!!
2008 Ogos 12 2008 Ogos 13 2008 Ogos 14 2008 Ogos 15 2008 Ogos 22 2008 Ogos 26 2008 Ogos 28 2008 Sep 3 2008 Sep 4 2008 Sep 5 2008 Sep 16 2008 Sep 24 2008 Okt 15 2008 Dis 30