0 pucukpaku ulam raja


Khamis, 4 September 2008
dulu ramadhan kat G.F sekarang aswara plak...

...dulu pose kat rumah sekarang kena pose kat hostel tak selesa sangat!!!!!!! aku rindu sangat berpuasa gan menber-menber GOLDEN FRESH a.zaidi,k.wahida,k.na,k.teh,a.gee,deda,kt,cik sherry n ramai lagi la!!!ayo time tu best sangat,tak terasa letih berpuasa pun. gan dia orang aku rasa aku lah yang paling bongsu!!! tingin nak jumpa ko orang semua. insyaallah raya nie kita berjumpa k!!!..... rindu kat k.wahida,teringat dia la yang banyak bagi nasihat kat aku kalau aku wat benda yang tak kena pada dia,aku bangga dapat berkawan gan k.wahida...dah la cute,sempoi plak tu..kenangan gan dia tak munkin aku dapat lupakan. aku rasa bersalah sangat dulu aku pernah buat dia sampai menagis..bodoh aku kan?? orang nasihat kat aku,aku leh suka-suka je laser balik,tu semua dulu la!!! aku dah mintak maaf gan dia pun!!! k.wahida memang sempoi!!!!
kakna pun aku rindu gak,best bekerja gan kakna,seorang kakak yang sangat100x penyayang bagi aku,aku suka tengok telatah kakana kat golden fresh..lawak sangat,kekadang sampai aku.kakteh gan k.wahida nak terkencing dibuatnya..paling aku tak leh lupakan pasai kakna masa dia nak makan ubat dalam sensory,lawak sangat,hahahahah!!!! hanya aku kakteh n k.wahida je taw apa yang terjadi. tu la antara banda yang aku suka kat kakna. yala kakna!!!! hidup kakna.
hahaha kakteh!!!sopan,permalu.perianag,peramah,baik hati tu la dia bagi aku...baik sangat gan aku kalo motor tayar aku pancit dia tumpangkan aku,bila nak balik hari hujan dia tolong antarkan tanpa pernah merungutpun!!! payah sangat nak jumpa orang camtu cuma ada kat golden fresh ja.bila kuar makan nek keta skali..suka gak nasihat aku sama la gan kakwahida..dia memang best. untung la abg in dapat menyunting kakteh.dia tunang aku tak dapat datang,sorry ek kakteh!! insyaallah dia orang kahwin t aku pasti datang kalo di jemput la..jemput ek kakteh!!! hehee
hah ni gang sebilik aku kat g.f dulu dia juga merangkap cikgu aku time mula-mula aku memijakan kaki aku kat g.f dulu. orang yang aku maksudkan nie ialah deeda si kucing parsi. kalo aku tengok je kuncing mesti aku teringatkan dia,dia ni memang suka sangat bela kucing,kucing dia semua comel2 berlaka sekali dia pun comel...hehehe!!!! deeda kawan yang aku banyak bagi taw rahsia aku kat dia! aku leh percaya kat dia..bila duk gan dia senang ja mulut aku nak bersembang pasai rahsia. tapi rahsia yang like-liki jeee,Hehehe!!!!

nanti bersambung ek.ada banyak lagi yang aku nak bercerita tentang abg zaidi,abg gee,sherry,katty dan semua orang yang ada kat GF tue.....
bersambung................tunggu!!!!!













budak-budak tari n film Aswara.....................shanti,durar,fattah,nuar,dan aku









jambu 'B'

nie kawan satu kuliah gan aku nama dia khairul anuar md jusoh,budak sabakbernam,selangor..kami call dia nuar ja....kreatif sangat!!! suka ambik gambar,edit,wat poster cam2 leee!!!! tengok je jambu tapi ya tuhan punya la garang!!! kalo merepek bagi kat dia satu hostel leh dengar suara nyaring dia tu!!! jambu kan????? dia nie= b/t/f???!!!! upppppppp!!!!!!!


bila filem bertemu tari.....

nie aku gan durar budak tari Aswara...dia memang pandai menari kalo tengok dia menari aduh!!!! meleleh......kita orang paggil dia Amy onehouse!!!!

bila yang tengah cuba mencapap!!!!

yang tepi belah kiri nama dia fattah budak film video,yang tepi belah kanan tu aku aku fakulti seni layar dan yang tengah falkulti mencapap!!!!! kalo budak fakulti mencapap gambar dia orang sememangnya camtu...jelas,terang,yakin dan kolegen....tak cam budak-budak fakulti len. aduh!!!!!
my personal detail
+ mohdfendyabdullahsidiy
+ fendy
+ 24 ogos 1987
+ 21 YO!
+ taiping perak d.r
+ film and video student
+ akademi seni kebangsaan


taste pada...
!!!datuk siti
!!!yasmin ahmad
!!!kekawan
!!!david coke
!!!janiefer hudtson
!!!maria carey
!!!seoran budak aswara
!!!semua leeeee


Free chat widget @ ShoutMix

kata dari hati

...bila hati dah kata tidak...



Link Twink To
jatuhcenta
maegahmairamai
yasmin ahmad
hatta dolmat

click here!!
2008 Ogos 12 2008 Ogos 13 2008 Ogos 14 2008 Ogos 15 2008 Ogos 22 2008 Ogos 26 2008 Ogos 28 2008 Sep 3 2008 Sep 4 2008 Sep 5 2008 Sep 16 2008 Sep 24 2008 Okt 15 2008 Dis 30